18.01.2010

Impachetarile cu cartofi, folosite pentru durerile musculare si articulare

Cartoful este folosit pentru vindecarea inflamatiilor si alinarea durerilor.

Impachetarile cu cartof au fost de-a lungul timpului un remediu popular pentru alinarea tuturor durerilor musculare si ale oaselor. Cartofii retin caldura pentru o lunga perioada de timp, permitindu-i acesteia sa penetreze adinc in tesuturi.

Pentru a realiza aceste impachetari fierbeti o jumatate de kilogram de cartofi in coaja pina se inmoaie. Pasati-i si intindeti-i pe o pinza.

Aplicati apoi acest bandaj pe zona afectata si infasurati totul cu o patura de lina. Schimbati bandajul numai dupa ce s-a racit complet.

Un important remediu extern pentru artrita consta în aplicarea unui cartof crud, taiat felii, peste piele; se tine acolo pina ce feliile devin moi si se indeparteaza. Se repeta operatia. Ca tratament intern, folositi apa in care au fost fierte cojile mai multor cartofi noi. Aceasta apa se bea cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, dupa care se recomanda o plimbare scurta. Prin aceasta, depunerile reziduale vor fi inlaturate.


Cititi mai departe: Sucul de cartofi nu are egal in tratarea aciditatii gastrice si a ulcerelor gastrice ...


Un comentariu:

  1. Buna, am o intrebare .. simt o durere chiar intre os ( tibie ) si muschi, acest remediu m-ar ajuta ? Multumesc anticipat ! :)

    RăspundețiȘtergere

TOP LUNAR - Articole populare

RadioBacau