16.09.2008

Salata cu cartofi si fasole verde

Salata Alizee- 4 portii

300 gr cartofi
300 gr fasole verde
3 oua
4 rosii
1 capatana de salata mare
2 cepe mici
verdeturi tocate, piper, sare, mustar, ulei, otet


Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca, se curata si se taie cuburi. Fasolea se fierbe, se strecoara si se taie in bucati mici. Se fierb in acelasi timp si ouale apoi se taie fiecare ou in 4.

Rosiile se cresteaza , se oparesc, se decojesc,se arunca semintele si se taie in cubulete. Ceapa taiata feliute foarte subtiri.

Separat se amesteca intr-un pahar cu capac : verdeata tocata, otetul, uleiul, mustarul, sarea si piperul.

Salata rupta bucati se aseaza prima in farfurie, deasupra cartofii, fasolea si ouale. Apoi rosiile si ceapa, iar deasupra se asezoneaza cu sosul facut din verdeturi si condimente.

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TOP LUNAR - Articole populare