03.02.2010

Cura cu Stafide

Aceasta cura ajuta la intarirea muschiului cardiac.

Cîntăriţi un kilogram de stafide uscate şi mîncaţi în fiecare zi, pe stomacul gol, exact 40 boabe.

Dupa ce terminati toate boabele, mai luaţi încă un kilogram şi mîncaţi-l după următoarea schemă:


ziua 1 - 40 boabe
ziua 2 - 39 boabe
ziua 3 - 38 boabe
s.a.m.d pînă ajungeţi la
ziua 31 - 10 boabe / zi


Un astfel de tratament se face de 2 ori pe an.

Informatii Nutritionale - calculat la  100 gr. stafide

Valoare Energetica: 300 calorii
Proteine: 2,5 gr.
Glucide: 71.0 gr din care Zaharuri 65.0  gr.
Lipide; 0,5 gr. din care Acizi grasi saturati: 0,1 gr.
Vitamine: B1, B2, C
Minerale: Calciu, Fosfor

Mai contin si importante surse de Boron (un mineral importantcare ajuta in afectiuni osteo-articulare, osteoporoza, intarirea oaselor, reducerea durerilor osoase la menopauza.), cantitati mari de fitonutrienti, o serie de antioxidanti puternici, denumiti polifenoli, care ajuta celulele organismului, precum cele ce determina cancerele de san si colon, sa-si mentina functia normala, impiedicand aparitita neoplasmelor.

Totodata, contribuie la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au un efect protector prevenind ateroscleroza.

Stafidele reprezinta un tonic si un energizant natural al organismului, excelent pentru a combate oboseala si a preveni depresia.

De asemenea, au un continut bogat in fibre, inlesnind astfel procesul de digestie si aducand colesterolul la un nivel rezonabil.

Pentru că sunt bogate în antioxidanţi şi vitamina C, stafidele sunt recomandate în timpul iernii, pentru a ne stimula sistemul imunitar.


Tratamentul cu stafide pentru impotenta sexuala

Stafidele negre sunt benefice pentru redobandirea vigorii sexuale. Dupa ce le spalati bine cu apa, fierbeti-le cu putin lapte. Astfel se vor umfla si se vor indulci.

Mancati stafide si beti lapte. Incepeti cu 30 grame stafide si 200 ml lapte de trei ori pe zi, apoi mariti treptat cantitatea de stafide pana ajungeti la 50 grame pe zi.

Decoct de stafide - pentru Calmarea Tusei

Ingrediente: 200 g stafide, 300 ml apa, 600 g zahar, 100 ml must, 150 g miere de albine.

Mod de preparare: se fierb stafidele cu apa timp de 10 minute, apoi se strecoara. Zeama rezultata se tine pe baia de apa si se adauga zaharul cate putin. Se amesteca continuu cu o lingura de lemn pana la dizolrea zaharului si obtinerea unui sirop. in acesta se adauga mustul si mierea, amestecandu-se bine, pentru omogenizare. Preparatul se pune la pastrare la rece.

Mod de administrare: cate o lingurita dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare. Daca in timpul zilei se declanseaza o criza de tuse se administreaza o lingurita de preparat.

Indicat in afectiuni pulmonare (astm, bronsite), hepatice, renale, traheale, in aciditati, ulcer, anemii, boli de nervi, scleroza multipla, leuconevraxita, cancer, colita, diabet.

Boli de Piele

Stafidele se fierb in ulei si zeama de ridiche neagra.

Alifie de stafide

Ingrediente: 100 g stafide (moi), 100 g migdale dulci, 50 g ceara alba de albine, 200 ml ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: stafidele se spala si se znta intr-un servet curat, iar migdalele se piseaza cu un obiect de lemn pana se transforma in pulbere. Toate ingredientele se pun intr-o craticioara emailata. Aceasta se pune la foc domol si se amesteca continuu cu o lingura de lemn pana la obtinerea unei creme.

Preparatul se ia de pe foc si se tine in repaus 12 ore, dupa care se reincalzeste si se strecoara printr-o panza de tifon. Lichidul scos rezultat se toarna intr-un borcan, se astupa si se pastreaza in frigider sau in alt loc racoros.

Mod de administrare: se ung buzele crapate de mai multe ori pe zi sau preventiv, atunci cand se merge prin frig.

6 comentarii:

  1. Am facut si eu cura cu stafide pentru inima anul trecut. Nu stiu daca a avut ceva efect la inima...darcu siguranta mi-a reglat tranzitul intestinal cu care aveam ceva probleme.Si e si usor de tinut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alifia de stafide e nemaipomenita pentru buze crapate!

    RăspundețiȘtergere
  3. cura cu stafide,fara sa mancam?sau?

    RăspundețiȘtergere
  4. Stafidele se iau dimineata pe stomacul gol. In cursul zilei se mananca normal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Realmente aprecio a DR AKHIGBE, mi nombre es LAURIE HUGHES. Nunca dejaré de declarar al Dr. AKHIGBE. La felicidad es todo lo que veo. Nunca pensé que volvería a curarme del virus del VIH. El Dr. AKHIGBE lo hizo por mí. He estado sufriendo una enfermedad mortal (VIH) durante los últimos 2 años, había gastado mucho dinero de un lugar a otro, de iglesias a iglesias, los hospitales han sido mi hogar todos los días residencia. Los chequeos constantes han sido mi pasatiempo, no hasta este día fiel, vi un testimonio de cómo el DR AKHIGBE ayudó a alguien a curar su enfermedad del VIH en Internet rápidamente. Copié su correo electrónico drrealakhigbe@gmail.com solo para hacerle una prueba. a él, me pidió que hiciera ciertas cosas que hice, me dijo que me iba a proporcionar la cura a base de hierbas, lo que hizo, luego me pidió que me hiciera un chequeo médico después de algunos días, después de usar el La cura a base de hierbas y lo hice, he aquí que estaba libre de la enfermedad mortal, hasta ahora no hay VIH en mí otra vez, solo me pidió que publicara el testimonio en todo el mundo, lo estoy haciendo fielmente ahora, todo el testimonio del Dr. AKHIGBE es verdadero, por favor. HERMANO Y HERMANA, MADRE Y PADRE es genial, se lo debo a cambio. Si tiene un problema similar, simplemente envíele un correo electrónico a drrealakhigbe@gmail.com o puede usar su número de teléfono móvil en el teléfono +2348142454860. También puede curar estas enfermedades como el VIH y el SIDA, DIABÉTICAS, CANCER, HEPATITIS B ABC, .ETC. drrealakhigbe@gmail.com ... o whatAPP él .. + 2348142454860 es un hombre realmente bueno y honesto.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bevor Sie irgendwelche Gewichtsverlustpillen ausprobieren, sollten Sie wissen, dass diese Pillen für Ihren Körper sehr gefährlich sind. versuchen Sie natürlichen schwarzen Kaffee. Lesen Sie Black Latte păreri

    RăspundețiȘtergere

TOP LUNAR - Articole populare

RadioBacau