11.10.2010

Sapun cu ulei de cocos si ciocolata

Un sapun senzational cu ulei de cocos si ciocolata, extracte de ceai verde si menta, glicerina vegetala si ulei esential de melisa.

Este potrivit tuturor tipurilor de piele, fiind un sapun cu uleiuri care au proprietati terapeutice, netezeste si hidrateaza. Folosit pe par, acesta stimuleaza circulatia facand parul sa creasca mai sanatos.
Folosit pe fata de asemenea cu ajutorul uleiului de nuca de coccos si a extractului de ceai verde, sapunul ajuta la reinoirea celulara, curata si inchide porii, reduce luciul pielii grase, iar pielea capata un aspect sanatos.

Uleiul de cocos - mentine nivelul de hidratare, intarzie aparitia ridurilor si pastreaza fermitatea pielii. De asemenea, este de ajutor in tratarea unor afectiuni dermatologice cum ar fi dermatita, psoriazis, eczema, diverse infectii. Este activ impotriva unei serii largi de ciuperci care produc candidoza, micoze ale picioarelor, picor de atlet (ciuperca piciorului), iritatii de scutec la bebelusi etc.

Ciocolata - stimulează microcirculaţia locală, energizează şi creşte tonicitatea pielii. Antioxidanţii pe care îi conţine încetinesc îmbătrînirea celulară şi menţin elasticitatea pielii,  are proprietăţi cicatrizante şi poate da un aspect mai frumos pielii iritate.

Ceaiul verde - e un bun remediu pentru tenul afectat de acnee, datorita proprietatilor antioxidante si anti-bacteriene. Proprietăţile astringente ale ceaiului verde îl recomandă ca fiind unul dintre cele mai bune produse pentru tratarea tenului gras, cu pori dilataţi sau afectat de acnee.

Menta - previne si vindeca iritarea cutanata, prurit (mancarime a pielii).

Glicerina vegetala - protejeaza pielea impotriva deshidratarii rezultand un ten clar cu o textura fina. Curata pielea in profunzime, reduce luciul, strange porii si previne aparitia petelor.

Ulei esential de Melisa - este indicat in aromoterapie si masaj, lupta eficient impotriva durerilor de cap sau migrenelor cauzate de stres, asociate cu senzatia de tensiune la ceafa si umeri. Are efect de calmant cardiac si este indicat in crize astmatice pe fond nervos.

Lista cu toate ingredientele: ulei de nuca de cocos, ulei de palmier, ulei de avocado, ulei de samburi de struguri, ulei de orez, ulei de nuca, ulei de ricin, glicerina vegetala, ciocolata pura, extract si planta maruntita de ceai verde si menta, ulei esential de melisa, apa distilata.

Mai multe poze:
Sapun cu ulei de cocos si ciocolata





7 comentarii:

  1. Ms. pentru sapunel, miroase nemaipomenit... crezi ca as putea sa gust din el ? Arata ca o inghetata caramel :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar e sapun? Daca da, felicitari arata bestial!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sapunul este doar pentru expo pe blog sau exista si varianta de a cumpara?
    Sunt interesat, Mircea - Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt interesata si eu de un sapun natural cu ulei de cocos. Daca se poate cumpara as dori sa primesc informatii pe adresa de e-mail: fodor_cristina1970@yahoo.com
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Este foarte apetisant,dar din pacate nu se mananca.Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ms. Beatrice, dar de ce sa nu se manance... Doar contine uleiuri de calitate. :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. am descoperit astazi capodopera ta, o munca titanica, un cumul de informatii complexe si grupate,MULTUMESC!!!!!!!
    nu ma satur citind
    am sa revin, doresc sa aflu cum pot prepara sapunul de casa, ma intereseaza unul pentru circulatia sangelui (am cateva varice) si piele de" portocala"( lucrez pe scaun)

    RăspundețiȘtergere

TOP LUNAR - Articole populare

RadioBacau