25.06.2011

Sapun cu Ulei de Dafin si Cafea

Un sapun perfect pentru orice tip de piele, nu usucă, este potrivit inclusiv pentru pielea fragilă sau afectată de probleme dermatologice: acnee, psoriazis, eczeme, scalp cu mătreaţă.

Se recomanda in tratarea eczemelor, iritatiilor si dermatitelor atopice.
Virtutile cicatrizante ale uleiului de dafin permit diminuarea riscului de infectie.

Persoanelor cu psoriazis le este recomandat acest sapun pentru igiena zilnica.

Nu numai ca spala, hraneste, catifeleaza dar si trateaza sau amelioreaza afectiunile si problemele dermatologice ale pielii.

Proprietăţile sale terapeutice sunt conferite in special de uleiul de dafin, acesta fiind un bun antiseptic şi dezinfectant, restabileşte filmul hidrolipidic al pielii.

Ingrediente: 30 % ulei de dafin, ulei de masline, ulei de cocos,  ulei de orez, ulei de ricin, glicerina, polen de albine, extract de cafea, ceai de conuri de hamei, de trei frati patati si ceai verde, vitamina A, ulei esential de ylang-ylang.

Recomandat: pentru intregul corp, ten , par si scalp.


Sapun cu Ulei de Dafin si Cafea macinata 

Sapunul cu cafea macinata este facut doar pentru corp, avand o parte abraziva pentru o exfoliere delicata. Este ideal pentru mâini, picioare, călcâie, genunchi şi coate şi este adaptabil tuturor tipurilor de piele.

Compozitia este aceeasi cu a sapunului de mai sus, doar ca o parte a lui contine un strat subtire de cafea macinata si propolis.

Cafeaua contine antioxidanti care au un efect de intinerire a pielii, ajuta la reducerea celulitei, iar propolisul dezinfecteaza si  hidrateaza pielea, lasand-o fina si stralucitoare.

* Partea abraziva a sapunului nu se consuma imediat dupa prima spalare, tine aproape cat sapunul 2-3 saptamani.





3 comentarii:

  1. Ce bunatati ai pregatit!Arata foarte bine.Vad ca te-ai pus serios pe treaba.Sa ai spor!Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona, Bucuresti19 iulie 2011 la 14:31

    Felicitari pentru femeia care isi respecta corpul si sanatatea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,
    am citit mai multe din publicatiile dvs.,de exemplu despre sapun.De ce nu dati si cantitatea de soda caustica si apa,fara de care nu se face sapun? Multumesc

    RăspundețiȘtergere

TOP LUNAR - Articole populare

RadioBacau