09.09.2010

Prajitura Puf - Foarte usoara si buna

Reteta cu tot cu poze este in format jpeg pentru a putea fi copiata cu totul. In loc de forma eu am preferat o casoleta de la inghetata pentru ca are capac si se pastreaza mai bine in frigider. Din compozitia de mai jos au iesit 2 casolete. Daca cumparati blatul durata de preparare a prajiturii este de 20 minute. Pentru a fi mai gustoasa trebuie lasata macar 4 ore la frigider, pentru ca blatul sa se inmoaie. Eu in general o fac seara si o consum a doua zi.

Click pe reteta pentru marire 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! - Numai dupa verificare mesajul dvs. va fi publicat pe blog. Nu raspund mesajelor anonime.

Daca raspundeti unui cititor va rugam sa specificati in mesaj numele persoanei careia va adresati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Asculta Radio ZU Live

Reteta Lunii - Tratamente cu ceapa

Reumatism - se ia o coaja de ceapa rosie, sau mai multe in functie de zona care trebuie acoperita ( zona inflamata si dureroasa ) si se zdrobeste putin cu ciocanelul de snitele. Se aplica coaja de ceapa cu partea zemoasa direct pe locul vatamat, iar deasupra se pune o folie de plastic alimentara ce se fixeaza cu banda lata de scotch. Se unge in prealabil locul pe care se va aplica ceapa cu unt, ulei de masline sau ulei de cocos. Dupa 1- 2 ore se va observa ca durerea cedeaza.

Daca doriti sa va vindecati complet si durerea sa nu mai apara la alta schimbare de vreme se repeta procedura macar 1 luna de zile. E de ajuns sa puneti foaia de ceapa o data pe zi ( seara la culcare ), cate o ora. Unde boala deja s-a cronicizat e posibil ca durerea sa mai apara cand e umiditate mare in atmosfera dar va fi de intensitate mai moderata.

citeste mai departe >>

TOP LUNAR - Articole populare