28.08.2008

Juanes- Scurta Biografie

Nume: Juan Esteban Aristizabal Vasquez
Data nasterii: 9 august 1972
Locul nasterii: Medellín, Colombia
Parinti: Javier Aristizábal si Alicia Vásquez
Stare civila: Casatorit
Sotie: modelul Karen Cecilia Martínez
Copii 3 : Doua fete Luna si Paloma si un baiat Dante
Zodie: Leu
Culoarea ochilor: Verde
Culoarea parului: Castaniu
Temeri: Moartea si uitarea
Juanes este un artist polivalent: cantaret, chitarist, producator si autor al tuturor melodiilor sale. Are la activ patru albume solo, printre care Fijate Bien, Una Dia Normal,Mi Sangre si La Vida… Es Un Ratico.
Juanes, pe numele sau adevarat Juan Esteban Aristizibal Vasquez este la ora actuala unul dintre cei mai bine cotati artisti pe plan international, fiind de altfel declarat de catre Los Angeles Times drept cea mai importanta figura a muzicii latine.

Juanes şi-a început cariera la sfârşitul anilor '80 cu trupa heavy metal Ekhymosis, alături de care a cântat până în anul 2000, când şi-a lnsat primul album solo. De atunci până în prezent a lansat patru albume, care au fost încununate de un real succes în America Latina.

A castigat nu mai putin de 12 premii Latin Grammy. “La camisa negra” este unul dintre hiturile lui Juanes, care dupa mai bine de 3 ani inca se mai asculta la radiourile romanesti.
Juanes a înfiinţat fundaţia umanitară "Mi Sangre" şi s-a implicat în numeroase campanii socialeşi politice.

Juanes a anuntat ca Dante, cel de-al treilea copil al sau, s-a nascut pe 12 septembrie.

Prin intermediul paginii personale de socializare Juanes a scris sub fotografie ca e facuta chiar de catre sotia sa. “Aici vi-l prezint pe Dante, intr-o fotografie facuta de sotia mea la noi acasa”, declara el!                                               Juanes cu cele doua fetite Luna si Paloma


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TOP LUNAR - Articole populare

RadioBacau