22.09.2010

BOMBE EFERVESCENTE FACUTE ACASA ( HOMEMADE )


Bulgarasi roz

Pentru un adevarat rasfat in cada de baie folositi aceste bilute roz efervescente cu ulei de trandafiri si catina alba, ce are un efect de revitalizare a tuturor organelor, dar in special a pielii, a muschilor, a sistemului nervos, a celui circulator si a celui glandular. Este un foarte bun tratament antistres.
Uleiul de trandafir va actiona si direct asupra pielii si prin vaporii inhalati care va relaxeaza si va induc o stare de bine.
Aroma de trandafir are darul de a stimula instantaneu secretia de endorfine si serotonina la nivel cerebral, generand astfel o stare de bine, de fericire si de incredere.


Bilutele contin bicarbonat de sodiu, sare de lamaie, ulei de catina alba ( sau ulei de masline ), ulei de palmier, borax, extract de alun vrajit, ulei esential de trandafir ( se poate inlocui cu alte uleiuri esentiale in functie de mirosurile dvs. preferate ) si colorant alimentar rosu ( sau alte nuante in functie de preferinte ).

Pentru design se pot folosi forme de plastic, de jucarie sau de prajituri, ( bilute,inimioare, flori etc ) sau le puteti face intre palme sa arate ca bulgarasii de zapada. Se pot lasa albe sau se pot colora in diverse nuante.


Sunt naturale, nu contin chimicale si sunt o placere pentru baie!



Cu putina imaginatie ve-ti obtine forme delicioase.
Puteti folosi combinatii de uleiuri esentiale, relaxante, revigorante, ce catifeleaza si hidrateaza pielea.

Sau pot fi un cadou minunat!
Bombe efervescente cu sare de himalaya

Bombe efervescente si stelute de sare efervescenta pentru baie




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TOP LUNAR - Articole populare

RadioBacau